26 oktober, 2010

Vijf manieren om ons afhankelijk te houden

Geld is schuld en achter alle schuld die we hebben zit de Rothschild familie. Hoe hebben die ooit zo'n grote macht gekregen en waarom doen we er niets aan?
Er zijn 5 belangrijke richtlijnen waarlangs de Rothschild familie werkt.
De patriarch van de Rothschild familie zou daarom dit wel eens tegen zijn familieleden gezegd kunnen hebben:

1. Zorg ervoor dat regeringen in een constante oorlog verwikkeld zijn. (We zien dat nu terug in Irak en Afghanistan.) Regeringen kijken niet op een paar centen als ze in oorlog zijn. Ze zullen graag bereid zijn enorme schulden aan te gaan.
2. Als een oorlog niet mogelijk is, hou dan de dreiging van oorlog (of terrorisme) in stand. Ook dan zullen regeringen niet op een paar centen letten. Ze zullen zonder problemen bereid zijn grote schulden aan te gaan. (War against terror)
3. Landen zullen altijd vijanden moeten hebben. Vijanden waarvoor ze bang zijn. Als die vijanden niet genoeg kracht hebben, verstrek ze dan genoeg kapitaal om wapens te kopen en machtiger te worden. Uiteraard verstrek je dat kapitaal tegen rente. Mocht 'de ander' ooit winnen, dan zit die ook diep in de schulden. Mocht er geen vijand beschikbaar zijn, zet dan een dictator ergens neer die wel bereid is oorlog te voeren. (Hitler, maar ook Wellington en Napoleon)
4. Als een regering niet meewerkt aan de gewenste oorlog en toename van schuld, dan moet die regering ten val gebracht worden. (Chili, Spanje, Centraal Amerikaanse regeringen)
5. Geen enkel land mag te machtig worden. Immers zou die 'vrede' op kunnen leggen. Dat zou de reductie van schuld kunnen betekenen en dat is niet wat Rothschild wenst. (Amerika, dat nu van binnen uit, mede door Rothschild bankiers, financieel verzwakt wordt)